Ernstsson Datakonsult

Skåne län

Information

Ernstsson Datakonsult hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Hörby som är den kommunen där Ernstsson Datakonsult finns. I Hörby så finns det många olika Enskild firma och i Skåne län så finns det ännu fler Enskild firma. Ernstsson Datakonsult tillhör bolagstypen Enskild firma och företaget har F-skatt vilket Ernstsson Datakonsult har haft sedan 1998-01-01. Ernstsson Datakonsult har funnits sedan och 1998-01-01 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Ernstsson Datakonsult så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 0415-42524.

Hörby arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler företag.

Ernstsson Datakonsult har idag 600108-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för Ernstsson Datakonsult

Elektronik- och datakonsultverksamhet såsom konstruktion av hård- och mjukvara på uppdrag av externa kunder inom industrin. I huvudsak programutveckling för PC-baserade system samt inbyggda system.

I Ernstsson Datakonsult så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Ernstsson, Leif Ingemar som är född 1960 och har titeln Innehavare av enskild firma, .