Mixat i Hörby

Skåne län

Information

591107-XXXX är organisationsnummer för bolaget Mixat i Hörby. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Mixat i Hörby är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Hörby som är den kommunen som Mixat i Hörby finns i.

Mixat i Hörby har varit registrerat sedan 1994-05-09 och det finns flera bolag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Mixat i Hörby så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1996-01-01.

Mixat i Hörby är och det finns flera bolag i Hörby som också är .

Firmatecknare för Mixat i Hörby är följande:

Vill ni komma i kontakt med Mixat i Hörby så kan ni göra det på telefon genom 0415-13231 eller genom brev på följande adress:

Handel med nya, begagnade och importerad kläder, skor, leksaker, fritidsartiklar, hem- och hushållsartiklar och därmed förenlig verksamhet. Legoarbete på beställning avseende utskrifter av texter på data, montering av textil-, plast- och metalldetaljer till färdiga produkter.

Det finns olika personer som har en koppling med Mixat i Hörby och det är Wikström, Iréne Else Annette som är född 1959 och har titeln Innehavare av enskild firma, Wikström, Göte Torvald som är född 1958 och har titeln Prokurist,