Wedge Service

Skåne län

Information

590711-XXXX är organisationsnummer för bolaget Wedge Service. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Wedge Service är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Hörby som är den kommunen som Wedge Service finns i.

Wedge Service har varit registrerat sedan 1999-05-11 och det finns flera bolag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1999-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Wedge Service så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1999-01-01.

Wedge Service är och det finns flera bolag i Hörby som också är .

Firmatecknare för Wedge Service är följande:

Vill ni komma i kontakt med Wedge Service så kan ni göra det på telefon genom 0415-13958 eller genom brev på följande adress:

Smides och bilverkstad. Industriell underhållsservice av maskiner inom livsmedels-, glas- och förpackningsindustrin och entreprenad samt jordbruksmaskiner.

Det finns olika personer som har en koppling med Wedge Service och det är Hurtig, Anders Thomas Berry som är född 1959 och har titeln Innehavare av enskild firma,