CLE Clinical Research and Education

Skåne län

Information

Uppdragsverksamhet såsom: Konsulttjänster inom medicinsk och farmaceutisk forskning och utveckling. Konsulttjänster avseende kundanpassad data system programvara. Konsulttjänster avseende utbildning av personal inom framför allt kommun och landsting men även ideella organisationer.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för CLE Clinical Research and Education vars verksamheterstyp är Enskild firma.

I Hörby så är CLE Clinical Research and Education en av många verksamheter vars bolagstyp är Enskild firma och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Hörby arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Hörby och i Skåne län. Redan 2004-01-22 så skapades CLE Clinical Research and Education och verksamheten är har F-skattsedel CLE Clinical Research and Education har haft det sedan 2004-01-08.

CLE Clinical Research and Education är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2004-01-08

590405-XXXX är organisationsnummret för verksamheten som finns i Hörby.

Just nu är CLE Clinical Research and Education och det finns många verksamheter som är i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med CLE Clinical Research and Education så går det att nå dem via telefon på 0413-31482 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Följande personer är på något sätt aktiva inom CLE Clinical Research and Education är Lundell-Ek, Lennart Christer som är född 1959 och har titeln Innehavare av enskild firma, .