Malmkvists Däck, Service

Skåne län

Information

581004-XXXX är organisationsnummer för företaget Malmkvists Däck, Service. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Malmkvists Däck, Service är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Hörby som är den kommunen som Malmkvists Däck, Service finns i.

Malmkvists Däck, Service har varit registrerat sedan 1999-04-14 och det finns flera företag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1999-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Malmkvists Däck, Service så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1999-01-01.

Malmkvists Däck, Service är och det finns flera bolag i Hörby som också är .

Firmatecknare för Malmkvists Däck, Service är följande:

Vill ni komma i kontakt med Malmkvists Däck, Service så kan ni göra det på telefon genom 0415-80087 eller genom brev på följande adress:

Däckverkstad.

Det finns olika personer som har en koppling med Malmkvists Däck, Service och det är Malmqvist, Eva Christin som är född 1958 och har titeln Innehavare av enskild firma,