Spiltan Service

Skåne län

Information

Spiltan Service är ett av många verksamheter som finns i Hörby. Det är nämligen den kommunen som Spiltan Service finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Spiltan Service är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 2006-04-06.

Spiltan Service som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 2006-04-26. Men sedan 2006-04-06 så har Spiltan Service varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till . Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Spiltan Service så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 046-363306.

Hörby arbetar för att verksamheter som Spiltan Service ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för Spiltan Service. Det finns flera verksamheter i Skåne län.

Mekanisk verkstad. metallarbeten såsom borrning, svarvning, svetsning samt maskinreparationer av allmänt mekaniskt slag och legomontage. uthyrning av tjänster som att utföra arbete åt uppdragsgivare.

Firmatecknare för Spiltan Service är följande:
.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Spiltan Service och det är följande personer, Svanberg, Sten Michael som är född 1958 och har titeln Innehavare av enskild firma,

Organisationsnummer för Spiltan Service är 580204-XXXX.