KERSTI'S COLOR AND NAILS

Skåne län

Information

580125-XXXX är organisationsnummer för företaget KERSTI'S COLOR AND NAILS. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som KERSTI'S COLOR AND NAILS är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Hörby som är den kommunen som KERSTI'S COLOR AND NAILS finns i.

KERSTI'S COLOR AND NAILS har varit registrerat sedan 1988-10-05 och det finns flera företag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för KERSTI'S COLOR AND NAILS så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan -0001-11-30.

KERSTI'S COLOR AND NAILS är och det finns flera bolag i Hörby som också är .

Firmatecknare för KERSTI'S COLOR AND NAILS är följande:

Vill ni komma i kontakt med KERSTI'S COLOR AND NAILS så kan ni göra det på telefon genom 0415-42175 eller genom brev på följande adress:

Skönhetssalong samt försäljning av kosmetika och hudvårdsprodukter.

Det finns olika personer som har en koppling med KERSTI'S COLOR AND NAILS och det är GULLBERG, KERSTI ELISABET som är född 1958 och har titeln Innehavare av enskild firma,