BRAMWIL Säkerhetskonsult

Skåne län

Information

Enskild firma finns det flera av i Hörby och BRAMWIL Säkerhetskonsult är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många bolag där och BRAMWIL Säkerhetskonsult är ett av dem. Statusen för BRAMWIL Säkerhetskonsult är att Bolaget är aktivt.

BRAMWIL Säkerhetskonsult är ett Enskild firma och skapades 2000-11-10. Det finns flera olika bolag i Skåne län som är ett stort län. Hörby där bolaget finns i jobbar för att bolag som BRAMWIL Säkerhetskonsult ska trivas.

BRAMWIL Säkerhetskonsult är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2000-11-21. I Hörby så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Konsultverksamhet och försäljning avseende säkerhetssystem för privatpersoner till skydd mot inbrott.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att BRAMWIL Säkerhetskonsult är momsregistrerat och det har de varit sedan 2000-11-21.

Idag är BRAMWIL Säkerhetskonsult och det finns flera bolag som är det idag i Hörby.

Vill man komma i kontakt med BRAMWIL Säkerhetskonsult så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0415-10498.

.

De som är på något sätt har med BRAMWIL Säkerhetskonsult är Vilhelmsson, Mats Kenneth som är född 1956 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

BRAMWIL Säkerhetskonsult har 560919-XXXX som sitt organisationsnummer.