MA Redovisning

Skåne län

Information

560509-XXXX är organisationsnummer för verksamheten MA Redovisning. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som MA Redovisning är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Hörby som är den kommunen som MA Redovisning finns i.

MA Redovisning har varit registrerat sedan 1994-01-19 och det finns flera verksamheter i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för MA Redovisning så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1994-01-01.

MA Redovisning är och det finns flera verksamheter i Hörby som också är .

Firmatecknare för MA Redovisning är följande:

Vill ni komma i kontakt med MA Redovisning så kan ni göra det på telefon genom 0415-42180 eller genom brev på följande adress:

Bokföring och redovisning samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med MA Redovisning och det är Arleborn, Peter Mikael som är född 1956 och har titeln Innehavare av enskild firma,