Energiplöjarna Skåne AB

Skåne län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Hörby och Energiplöjarna Skåne AB är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Energiplöjarna Skåne AB är ett av dem. Statusen för Energiplöjarna Skåne AB är att Bolaget är aktivt.

Energiplöjarna Skåne AB är ett Aktiebolag och skapades 2007-08-25. Det finns flera olika verksamheter i Skåne län som är ett stort län. Hörby där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Energiplöjarna Skåne AB ska trivas.

Energiplöjarna Skåne AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2007-10-04. I Hörby så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget ska bedriva gräv-schakt och entreprenadarbeten.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Energiplöjarna Skåne AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2007-10-04.

Idag är Energiplöjarna Skåne AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Hörby.

Vill man komma i kontakt med Energiplöjarna Skåne AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0733-676678.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Energiplöjarna Skåne AB är Persson, Fredrik David Johannes som är född 1985 och har titeln Ordinarie ledamot, Persson, Eva Carina Birgitta som är född 1963 och har titeln Suppleant, Sturesson, Carl Jesper som är född 1976 och har titeln Revisor, KPMG AB som är född och har titeln Revisor, .

Energiplöjarna Skåne AB har 556736-4624 som sitt organisationsnummer.