B-I Ahlbäck Bygg AB

Skåne län

Information

556733-5210 är organisationsnummer för verksamheten B-I Ahlbäck Bygg AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som B-I Ahlbäck Bygg AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Hörby som är den kommunen som B-I Ahlbäck Bygg AB finns i.

B-I Ahlbäck Bygg AB har varit registrerat sedan 2007-07-03 och det finns flera verksamheter i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2007-09-06 vill man istället veta hur det står till med momsen för B-I Ahlbäck Bygg AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2007-09-13.

B-I Ahlbäck Bygg AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Hörby som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för B-I Ahlbäck Bygg AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Vill ni komma i kontakt med B-I Ahlbäck Bygg AB så kan ni göra det på telefon genom 0415-51504 eller genom brev på följande adress:
Häggenäs Dalv. 3, 243 94, Höör

Bolaget ska bedriva byggverksamhet samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med B-I Ahlbäck Bygg AB och det är Ahlbäck, Bo Arne som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Ahlbäck, Inga-Lill Diana som är född 1954 och har titeln Suppleant, Lindén, Kent Lennart som är född 1956 och har titeln Revisor, KPMG AB som är född och har titeln Revisor,