Vackert På i Hörby AB

Skåne län

Information

Vackert På i Hörby AB hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Hörby som är den kommunen där Vackert På i Hörby AB finns. I Hörby så finns det många olika Aktiebolag och i Skåne län så finns det ännu fler Aktiebolag. Vackert På i Hörby AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket Vackert På i Hörby AB har haft sedan 2007-06-07. Vackert På i Hörby AB har funnits sedan och 2007-06-07 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Vackert På i Hörby AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Nya Torg 1, 242 31, Hörby men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på .

Hörby arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler företag.

Idag är Vackert På i Hörby AB Privat, ej börsnoterat.

Vackert På i Hörby AB har idag 556727-4773 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Vackert På i Hörby AB

Bolaget skall sälja skor, väskor, smycken, kläder, accessoarer och därmed förenlig verksamhet.

I Vackert På i Hörby AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Svensson, Käthe Marie som är född 1961 och har titeln VD, Svensson, Käthe Marie som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot, Svensson, Bengt Mikael som är född 1964 och har titeln Suppleant, Andersson, Gert Eve Roland som är född 1955 och har titeln Revisor, Revisorsringen Eslöv AB som är född och har titeln Revisor, .