3 O Vård och Omsorg AB

Skåne län

Information

Bolaget ska bedriva vård, habilitering och rehabilitering och därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för 3 O Vård och Omsorg AB vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Hörby så är 3 O Vård och Omsorg AB en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Hörby arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Hörby och i Skåne län. Redan 2007-03-28 så skapades 3 O Vård och Omsorg AB och verksamheten är har ej F-skattsedel.

556727-2694 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Hörby.

Just nu är 3 O Vård och Omsorg AB Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med 3 O Vård och Omsorg AB så går det att nå dem via telefon på 0433-30374 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Då styrelsen ska bestå av 1 ledamot och 1 suppleant är styrelsen inte fulltalig.

Följande personer är på något sätt aktiva inom 3 O Vård och Omsorg AB är Flood, Marie Helen som är född 1964 och har titeln Extern firmatecknare, Georgsen, Alexander Benny som är född 1966 och har titeln VD, Georgsen, Alexander Benny som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot, Svensson, Ingrid Margareta som är född 1949 och har titeln Revisor, Wiberg, Carl Bertil Magnus som är född 1961 och har titeln Revisor, Ahnell & Partner Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor.