Skånesläp AB

Skåne län

Information

Skånesläp AB hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Hörby som är den kommunen där Skånesläp AB finns. I Hörby så finns det många olika Aktiebolag och i Skåne län så finns det ännu fler Aktiebolag. Skånesläp AB tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket Skånesläp AB har haft sedan 2007-08-23. Skånesläp AB har funnits sedan och 2007-08-23 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Skånesläp AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Omsed 9280, 242 97, Hörby men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 070-2550426.

Hörby arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är Skånesläp AB Privat, ej börsnoterat.

Skånesläp AB har idag 556724-9734 som sitt organisationummer.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten är den som för stunden ansvarar för Skånesläp AB

Föremålet för bolagets verksamhet är att bedriva import och försäljning av bilsläp och andra fordon, service och reparationer av släpvagnar, försäljning av reservdelar, uthyrning av bilsläp samt därmed förenlig verksamhet.

I Skånesläp AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Haraldsson, Sven Magnus som är född 1976 och har titeln Ordinarie ledamot, Haraldsson, Frida Louise som är född 1978 och har titeln Suppleant, Sturesson, Carl Jesper som är född 1976 och har titeln Revisor, Andersson, Patric Mathias som är född 1977 och har titeln Revisorssuppleant, KPMG AB som är född och har titeln Revisor, .