Agent Trading Peter Bengtsson AB

Skåne län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Hörby och Agent Trading Peter Bengtsson AB är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många företag där och Agent Trading Peter Bengtsson AB är ett av dem. Statusen för Agent Trading Peter Bengtsson AB är att Bolaget är aktivt.

Agent Trading Peter Bengtsson AB är ett Aktiebolag och skapades 2006-10-19. Det finns flera olika företag i Skåne län som är ett stort län. Hörby där företaget finns i jobbar för att företag som Agent Trading Peter Bengtsson AB ska trivas.

I Hörby så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva grossistverksamhet inom livsmedelsbranschen samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Agent Trading Peter Bengtsson AB inte är momsregistrerat.

Idag är Agent Trading Peter Bengtsson AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Hörby.

Vill man komma i kontakt med Agent Trading Peter Bengtsson AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 070-5562478.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Agent Trading Peter Bengtsson AB är Bengtsson, Lars Peter Mikael som är född 1970 och har titeln Ordinarie ledamot, Bengtsson, Eva Cecilia Jeanette som är född 1971 och har titeln Suppleant, Persson, Magnus Carl-Johan som är född 1977 och har titeln Revisor, SYDREV Revision & Redovisning AB som är född och har titeln Revisor, .

Agent Trading Peter Bengtsson AB har 556713-3722 som sitt organisationsnummer.