Morot & Annat i Sverige AB

Skåne län

Information

I Hörby finns det ett Aktiebolag som heter Morot & Annat i Sverige AB. Det finns flera bolag som liknar Morot & Annat i Sverige AB i Skåne län. Hörby är verksamma för att främja bolagandet i kommunen.

Morot & Annat i Sverige AB är registrerat F-skatt och har varit det sedan 2006-09-28 och det finns flera bolag som är det i Skåne län.

Sedan 2006-09-07 så har Morot & Annat i Sverige AB varit registrerat och sedan 2006-09-28 så har bolaget varit momsregistrerat. Idag är Morot & Annat i Sverige AB Privat, ej börsnoterat och det finns fler bolag som är det i Hörby.

Vill man komma i kontakt med Morot & Annat i Sverige AB så kan man gör det genom att posta ett brev till Drottningtorget 2 A, 211 25, Malmö. Vi ni istället prata med Morot & Annat i Sverige AB så kan ni göra det på 040-302150.

Bolagets verksamhet skall vara att sälja ekologiska livsmedel och andra ekologiska produkter såsom kläder och böcker, i affär. Verksamheten skall också innehålla import och tillverkning av ekologiska produkter, främst livsmedel men också kläder och böcker.

De som idag har ett visst ansvar för bolaget är idag Hansson, Ulf Karl Johan som är född 1974 och har titeln Ordinarie ledamot, Olsson, Hanna-Metta Eleonora som är född 1975 och har titeln Suppleant, Jannert, Bo Mikael som är född 1961 och har titeln Revisor, Axion Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten .

Morot & Annat i Sverige AB har 556710-4780 som sitt organisationsnummer.