Mattias Skogsservice i Hörby AB

Skåne län

Information

Bolaget ska bedriva skogs- och lantbruk, körning med skogs-, lantbruks- och entreprenadmaskiner samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Mattias Skogsservice i Hörby AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Hörby så är Mattias Skogsservice i Hörby AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Hörby arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Hörby och i Skåne län. Redan 2006-05-17 så skapades Mattias Skogsservice i Hörby AB och bolaget är har F-skattsedel Mattias Skogsservice i Hörby AB har haft det sedan 2006-10-19.

Mattias Skogsservice i Hörby AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2006-10-19

556704-3004 är organisationsnummret för bolaget som finns i Hörby.

Just nu är Mattias Skogsservice i Hörby AB Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med Mattias Skogsservice i Hörby AB så går det att nå dem via telefon på 0415-50149 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Mattias Skogsservice i Hörby AB är Åkesson, Nils-Åke Mattias som är född 1979 och har titeln Ordinarie ledamot, Åkesson, Lisbeth Inga-Maj som är född 1954 och har titeln Suppleant, Christensen, Lennart Bruno Dahl som är född 1956 och har titeln Revisor, Brunos Revision och Konsult Firma som är född och har titeln Revisor, .