Handelshuset bygg o entreprenad i Hörby AB

Skåne län

Information

Bolaget skall bedriva handel med och uthyrning av entreprenadmaskiner inom bygg, jordbruk och anläggning, byggentreprenad, målning, rivning, personaluthyrning, äga och förvalta fastigheter samt annan därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Handelshuset bygg o entreprenad i Hörby AB vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Hörby så är Handelshuset bygg o entreprenad i Hörby AB en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Hörby arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Hörby och i Skåne län. Redan 2006-03-18 så skapades Handelshuset bygg o entreprenad i Hörby AB och verksamheten är har ej F-skattsedel.

556700-1002 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Hörby.

Just nu är Handelshuset bygg o entreprenad i Hörby AB Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med Handelshuset bygg o entreprenad i Hörby AB så går det att nå dem via telefon på 0415-14080 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas ensam av -likvidatorn Bolaget saknar registrerad kvalificerad revisor.

Följande personer är på något sätt aktiva inom Handelshuset bygg o entreprenad i Hörby AB är Jernryd, Sven Gustav som är född 1942 och har titeln Likvidator, .