LifeStyleTV Productions AB

Skåne län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Hörby och LifeStyleTV Productions AB är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många företag där och LifeStyleTV Productions AB är ett av dem. Statusen för LifeStyleTV Productions AB är att Bolaget är aktivt.

LifeStyleTV Productions AB är ett Aktiebolag och skapades 2005-07-07. Det finns flera olika företag i Skåne län som är ett stort län. Hörby där företaget finns i jobbar för att företag som LifeStyleTV Productions AB ska trivas.

LifeStyleTV Productions AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2005-12-15. I Hörby så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva marknadsföring och produktion av kristna levnadsstilsprogram för TV som överensstämmer med missionen, filosofin och syftet i Three Angels Lifestyle Television, Insamlingsstiftelse, samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att LifeStyleTV Productions AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2005-12-15.

Idag är LifeStyleTV Productions AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Hörby.

Vill man komma i kontakt med LifeStyleTV Productions AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0415-42510.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Millares, Dan Daniel -Nybo Jakobsen, Claus.

De som är på något sätt har med LifeStyleTV Productions AB är Nybo Jakobsen, Claus som är född 1972 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Christiansen, Lennart som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Millares, Dan Daniel som är född 1983 och har titeln Ordinarie ledamot, Thulin, Jan Anders Peter som är född 1962 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .

LifeStyleTV Productions AB har 556683-2282 som sitt organisationsnummer.