Bygg 96 Sanering i Höör AB

Skåne län

Information

556683-0609 är organisationsnummer för bolaget Bygg 96 Sanering i Höör AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Bygg 96 Sanering i Höör AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Hörby som är den kommunen som Bygg 96 Sanering i Höör AB finns i.

Bygg 96 Sanering i Höör AB har varit registrerat sedan 2005-07-05 och det finns flera bolag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är inaktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Bygg 96 Sanering i Höör AB så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Bygg 96 Sanering i Höör AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Hörby som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Bygg 96 Sanering i Höör AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Bygg 96 Sanering i Höör AB så kan ni göra det på telefon genom 0413-20554 eller genom brev på följande adress:
Bryggarev. 8, 243 35, Höör

Bolaget ska bedriva sanering av fukt- och mögelskadade hus, byggverksamhet samt idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Bygg 96 Sanering i Höör AB och det är Persson, Kerstin Agneta Elisabet som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot, Wolzman, Kjell Erik Mikael som är född 1964 och har titeln Suppleant, Hallberg, Ulf Thomas som är född 1965 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor,