Stibe Elevbild Aktiebolag

Skåne län

Information

Stibe Elevbild Aktiebolag är en verksamhet som finns i Hörby. I Stibe Elevbild Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Hagström, Björn Agne Lennart som är född 1946 och har titeln VD, Hagström, Björn Agne Lennart som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot, Håkansson, Leif Erik som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Bagge, Magnus Joakim som är född 1972 och har titeln Ordinarie ledamot, Hansson, Gert-Ove som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot, Wallin, Stefan Gunnar som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamotKronblad, Jens Åke Ragnar som är född 1954 och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Stibe Elevbild Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Stibe Elevbild Aktiebolag på telefon 0302-51650.

Bolaget skall bedriva porträttfotografering och fotolaboratorium, samt idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är Stibe Elevbild Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Stibe Elevbild Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Skåne län och Hörby arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Stibe Elevbild Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2005-08-01 och Stibe Elevbild Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2005-08-05.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Stibe Elevbild Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Hagström, Björn Agne Lennart -Håkansson, Leif Erik Firman tecknas två i förening av -Bagge, Magnus Joakim -Hansson, Gert-Ove -Wallin, Stefan Gunnar

Stibe Elevbild Aktiebolag har 556681-3191 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Skåne län.