Bilcentrum i Hörby AB

Skåne län

Information

556670-3558 är organisationsnummer för verksamheten Bilcentrum i Hörby AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Bilcentrum i Hörby AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Hörby som är den kommunen som Bilcentrum i Hörby AB finns i.

Bilcentrum i Hörby AB har varit registrerat sedan 2004-11-10 och det finns flera verksamheter i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Bilcentrum i Hörby AB så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Bilcentrum i Hörby AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Hörby som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Bilcentrum i Hörby AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Vill ni komma i kontakt med Bilcentrum i Hörby AB så kan ni göra det på telefon genom 0415-15550 eller genom brev på följande adress:
Fjeliev. 5, 227 36, Lund

Bolaget skall reparera och serva personbilar samt bedriva handel av personbilar samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Bilcentrum i Hörby AB och det är Holst, Peter som är född 1970 och har titeln Ordinarie ledamot, Byman, Monika Christina Carmencita som är född 1976 och har titeln Suppleant, Karlsson, Lars Anders som är född 1963 och har titeln Revisor, SET Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor,