Karin & Sten Olsson AB

Skåne län

Information

Karin & Sten Olsson AB är ett av många bolag som finns i Hörby. Det är nämligen den kommunen som Karin & Sten Olsson AB finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Karin & Sten Olsson AB är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 2004-09-30.

Karin & Sten Olsson AB som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 2004-06-21. Men sedan 2004-09-30 så har Karin & Sten Olsson AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Skibaröds Gård, 240 33, Löberöd. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Karin & Sten Olsson AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0413-30617.

Hörby arbetar för att bolag som Karin & Sten Olsson AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Karin & Sten Olsson AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Skåne län.

Bolaget skall bedriva jordbruk med därtill hörande verksamheter.

Firmatecknare för Karin & Sten Olsson AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Karin & Sten Olsson AB och det är följande personer, Olsson, Sten Erland som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot, Olsson, Karin Berit Ingegerd som är född 1942 och har titeln Suppleant, Sturesson, Carl Jesper som är född 1976 och har titeln Revisor, Andersson, Patric Mathias som är född 1977 och har titeln Revisorssuppleant, KPMG AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Karin & Sten Olsson AB är 556663-3888.