An:s Mark & Bygg Entreprenad AB

Skåne län

Information

An:s Mark & Bygg Entreprenad AB är ett bolag som finns i Hörby. I An:s Mark & Bygg Entreprenad AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Nilsson, Bernt Arne som är född 1969 och har titeln Ordinarie ledamot, Wihlborg, Anders Bertil Magnus som är född 1966 och har titeln Suppleant, Arvidsson, Karl-Gustav Åke som är född 1956 och har titeln Revisor, LR Revision AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med An:s Mark & Bygg Entreprenad AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå An:s Mark & Bygg Entreprenad AB på telefon 0413-31191.

Bolaget skall bedriva mark- och byggnadsentreprenad samt handel med värdepapper och därmed förenlig verksamhet.

Idag är An:s Mark & Bygg Entreprenad AB av bolagstypen Aktiebolag.

An:s Mark & Bygg Entreprenad AB är ett av många bolag som finns i Skåne län och Hörby arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

An:s Mark & Bygg Entreprenad AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2005-02-09 och An:s Mark & Bygg Entreprenad AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2005-02-09.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för An:s Mark & Bygg Entreprenad AB så är det följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

An:s Mark & Bygg Entreprenad AB har 556662-5140 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Skåne län.