Kent Jansson Data AB

Skåne län

Information

Kent Jansson Data AB är ett av många företag som finns i Hörby. Det är nämligen den kommunen som Kent Jansson Data AB finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Kent Jansson Data AB är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 2004-04-22.

Kent Jansson Data AB som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 2004-03-26. Men sedan 2004-05-06 så har Kent Jansson Data AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Härröd 2306, 242 92, Hörby. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Kent Jansson Data AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 08-7530358.

Hörby arbetar för att företag som Kent Jansson Data AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Kent Jansson Data AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Skåne län.

Bolaget ska bedriva utvecklingsarbete och konsultativ verksamhet inom ADB-området. Äga och förvalta och handla med aktier och värdepapper. Idka växtodling och djuruppfödning samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Kent Jansson Data AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Kent Jansson Data AB och det är följande personer, Ståhl, Margareta som är född 1945 och har titeln VD, Jansson, Kent Anders som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, Ståhl, Margareta som är född 1945 och har titeln Suppleant, Frosch, Lennart Johan Fredrik som är född 1948 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Kent Jansson Data AB är 556658-4719.