Skånsk Bilfrakt i Osbyholm Aktiebolag

Skåne län

Information

556650-4626 är organisationsnummer för verksamheten Skånsk Bilfrakt i Osbyholm Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Skånsk Bilfrakt i Osbyholm Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Hörby som är den kommunen som Skånsk Bilfrakt i Osbyholm Aktiebolag finns i.

Skånsk Bilfrakt i Osbyholm Aktiebolag har varit registrerat sedan 2003-10-10 och det finns flera verksamheter i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Skånsk Bilfrakt i Osbyholm Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Skånsk Bilfrakt i Osbyholm Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Hörby som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Skånsk Bilfrakt i Osbyholm Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Då styrelsen ska bestå av 1 ledamot och 1 suppleant är styrelsen inte fulltalig. Bolaget saknar registrerad kvalificerad revisor.

Vill ni komma i kontakt med Skånsk Bilfrakt i Osbyholm Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 070-9990464 eller genom brev på följande adress:
OSBYHOLM HAGADALSVÄGEN 9 C 2TR, 242 93, Hörby

Aktiebolagets verksamhet ska vara att bedriva bilgodstrafik och annan åkeriverksamhet, handla med fordon, förvalta fastigheter samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Skånsk Bilfrakt i Osbyholm Aktiebolag och det är Aabo, Thure Hagen som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot,