Zurf AB

Skåne län

Information

Zurf AB är ett av många verksamheter som finns i Hörby. Det är nämligen den kommunen som Zurf AB finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Zurf AB är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 2004-03-04.

Zurf AB som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 2003-08-13. Men sedan 2004-03-04 så har Zurf AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Mor Annas Brygga 51, 181 30, Lidingö. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Zurf AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 08-7650570.

Hörby arbetar för att verksamheter som Zurf AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Zurf AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Skåne län.

Föremålet för bolagets verksamhet är att bedriva konsultation inom affärsutveckling, bedriva handel och förvalta aktier samt övriga värdepapper, äga och förvalta fast och lös egendom samt idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Zurf AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Zurf AB och det är följande personer, Åberg, Anders Christian Ulfson som är född 1971 och har titeln VD, Åberg, Anders Christian Ulfson som är född 1971 och har titeln Ordinarie ledamot, Åberg, Ulf Anders Gustaf som är född 1943 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Åberg, Karin Johanna som är född 1971 och har titeln Suppleant, Nordlander, Ingrid Marie som är född 1954 och har titeln Revisor, Parameter Revision AB som är född och har titeln Revisor.

Organisationsnummer för Zurf AB är 556647-6098.