Sigleif Holding AB

Skåne län

Information

Bolaget skall bedriva handel med värdepapper, samt försäljning av maskiner och produkter inom plastindustrin och därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Sigleif Holding AB vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Hörby så är Sigleif Holding AB en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Hörby arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Hörby och i Skåne län. Redan 2003-03-04 så skapades Sigleif Holding AB och verksamheten är har F-skattsedel Sigleif Holding AB har haft det sedan 2006-12-07.

Sigleif Holding AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2006-12-07

556637-1679 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Hörby.

Just nu är Sigleif Holding AB Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med Sigleif Holding AB så går det att nå dem via telefon på 070-8281502 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Följande personer är på något sätt aktiva inom Sigleif Holding AB är Sigleifs, Johan Olof Lennart som är född 1937 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Eklund Sigleifs, Niklas som är född 1975 och har titeln Ordinarie ledamot, Sigleifs, Ola som är född 1977 och har titeln Ordinarie ledamot, Andersson, Björn Thomas som är född 1965 och har titeln Revisor, B.A.Rev AB som är född och har titeln Revisor, .