R1 Trafikskolan H. Månsson AB

Skåne län

Information

556623-8266 är organisationsnummer för verksamheten R1 Trafikskolan H. Månsson AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som R1 Trafikskolan H. Månsson AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Hörby som är den kommunen som R1 Trafikskolan H. Månsson AB finns i.

R1 Trafikskolan H. Månsson AB har varit registrerat sedan 2002-03-07 och det finns flera verksamheter i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2002-04-16 vill man istället veta hur det står till med momsen för R1 Trafikskolan H. Månsson AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2002-05-02.

R1 Trafikskolan H. Månsson AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Hörby som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för R1 Trafikskolan H. Månsson AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -Månsson, Håkan Andreas -Troedsson Månsson, Anna Marie

Vill ni komma i kontakt med R1 Trafikskolan H. Månsson AB så kan ni göra det på telefon genom 070-8131144 eller genom brev på följande adress:
Björkg. 2, 242 35, Hörby

Bolaget skall bedriva bilskola, utbildning, entreprenör- & serviceverksamhet inom transportnärningen, utbildningstjänster inom barn och ungdomsverksamhet, äga och förvalta fastigheter samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med R1 Trafikskolan H. Månsson AB och det är Månsson, Håkan Andreas som är född 1971 och har titeln VD, Månsson, Håkan Andreas som är född 1971 och har titeln Ordinarie ledamot, Troedsson Månsson, Anna Marie som är född 1972 och har titeln Suppleant, Nilsson, Per-Anders Stefan som är född 1963 och har titeln Revisor, Skånerevision i Skåne-Län AB som är född och har titeln Revisor,