Mikael Andreassons Åkeri i Hörby Aktiebolag

Skåne län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Hörby och Mikael Andreassons Åkeri i Hörby Aktiebolag är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många företag där och Mikael Andreassons Åkeri i Hörby Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Mikael Andreassons Åkeri i Hörby Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Mikael Andreassons Åkeri i Hörby Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 2001-07-06. Det finns flera olika företag i Skåne län som är ett stort län. Hörby där företaget finns i jobbar för att företag som Mikael Andreassons Åkeri i Hörby Aktiebolag ska trivas.

Mikael Andreassons Åkeri i Hörby Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2006-10-12. I Hörby så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva åkeriverksamhet, äga och förvalta fast och lös egendom samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Mikael Andreassons Åkeri i Hörby Aktiebolag inte är momsregistrerat.

Idag är Mikael Andreassons Åkeri i Hörby Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Hörby.

Vill man komma i kontakt med Mikael Andreassons Åkeri i Hörby Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

De som är på något sätt har med Mikael Andreassons Åkeri i Hörby Aktiebolag är Andreasson, Stefan Cerny Mikael som är född 1969 och har titeln VD, Andreasson, Stefan Cerny Mikael som är född 1969 och har titeln Ordinarie ledamot, Moberg, Lars Johan Gunnar som är född 1967 och har titeln Suppleant, Svensson, Ingrid Margareta som är född 1949 och har titeln Revisor, Ahnell & Partner Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .

Mikael Andreassons Åkeri i Hörby Aktiebolag har 556612-8673 som sitt organisationsnummer.