Sport-Kalle i Sjöbo AB

Skåne län

Information

Sport-Kalle i Sjöbo AB är ett av många bolag som finns i Hörby. Det är nämligen den kommunen som Sport-Kalle i Sjöbo AB finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Sport-Kalle i Sjöbo AB är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 2001-12-31.

Sport-Kalle i Sjöbo AB som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 2001-06-25. Men sedan 2001-12-31 så har Sport-Kalle i Sjöbo AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Emils g. 8, 242 35, Hörby. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Sport-Kalle i Sjöbo AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0416-25922.

Hörby arbetar för att bolag som Sport-Kalle i Sjöbo AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Sport-Kalle i Sjöbo AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Skåne län.

Bolaget skall bedriva detaljistförsäljning av sportartiklar såsom kläder, skor, sporttillbehör och därmed förenlig verksamhet samt ävensom att förvärva, äga och förvalta fast och lös egendom samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Sport-Kalle i Sjöbo AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Sport-Kalle i Sjöbo AB och det är följande personer, Johansson, Kent Åke Lennart som är född 1961 och har titeln VD, Johansson, Kent Åke Lennart som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot, Olsson, Susanne Carola som är född 1968 och har titeln Suppleant, Svensson, Ingrid Margareta som är född 1949 och har titeln Revisor, Ahnell & Partner Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Sport-Kalle i Sjöbo AB är 556612-5679.