Bengtssons VVS AB

Skåne län

Information

Bolaget skall bedriva installationer av VVS samt mindre byggnadsarbeten, handel med värdepapper och därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Bengtssons VVS AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Hörby så är Bengtssons VVS AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Hörby arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Hörby och i Skåne län. Redan 2001-03-31 så skapades Bengtssons VVS AB och företaget är har F-skattsedel Bengtssons VVS AB har haft det sedan 2001-07-13.

Bengtssons VVS AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2001-07-13

556608-7424 är organisationsnummret för företaget som finns i Hörby.

Just nu är Bengtssons VVS AB Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med Bengtssons VVS AB så går det att nå dem via telefon på 070-8775130 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Följande personer är på något sätt aktiva inom Bengtssons VVS AB är Bengtsson, Kent Åke som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot, Rosberg, Eva Gunilla som är född 1967 och har titeln Suppleant, Torstensson, Karin Birgitta som är född 1955 och har titeln Revisor, Sollerhed Fahlén, Gerd Ingrid som är född 1957 och har titeln Revisorssuppleant, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .