Wideheims Bil & MC AB

Skåne län

Information

Wideheims Bil & MC AB är ett bolag som finns i Hörby. I Wideheims Bil & MC AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Wideheim, Karl Erling Stefan som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot, Wideheim, Eva Maggié Cecilia som är född 1966 och har titeln Suppleant, Larsson, Ann-Helen Carina som är född 1957 och har titeln Revisor, Mouchard, Kerstin Anne-Marie som är född 1952 och har titeln Revisorssuppleant, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Wideheims Bil & MC AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Wideheims Bil & MC AB på telefon .

Bolaget skall bedriva försäljning och reparation av motorcyklar och bilar jämte försäljning av tillbehör till motorcyklar och bilar samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är Wideheims Bil & MC AB av bolagstypen Aktiebolag.

Wideheims Bil & MC AB är ett av många bolag som finns i Skåne län och Hörby arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Wideheims Bil & MC AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2002-03-04 och Wideheims Bil & MC AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2002-03-04.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Wideheims Bil & MC AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Wideheims Bil & MC AB har 556607-2822 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Skåne län.