Z-Grillen i Hörby Aktiebolag

Skåne län

Information

Z-Grillen i Hörby Aktiebolag är en verksamhet som finns i Hörby. I Z-Grillen i Hörby Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Giertz, Jan Roger Michael som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Giertz, Jenny Elna Sofia som är född 1979 och har titeln Ordinarie ledamot, Hall, Eva Gerty Monika som är född 1951 och har titeln Suppleant, Albertsen, Nils Vilhelm som är född 1955 och har titeln Revisor, SET Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Z-Grillen i Hörby Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Z-Grillen i Hörby Aktiebolag på telefon 0415-13139.

Bolaget skall bedriva gatuköksverksamhet samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är Z-Grillen i Hörby Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Z-Grillen i Hörby Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Skåne län och Hörby arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Z-Grillen i Hörby Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2001-02-16 och Z-Grillen i Hörby Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2001-02-16.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Z-Grillen i Hörby Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Z-Grillen i Hörby Aktiebolag har 556602-6927 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Skåne län.