Västerstads Sätes Gård Aktiebolag

Skåne län

Information

I Hörby finns det ett Aktiebolag som heter Västerstads Sätes Gård Aktiebolag. Det finns flera företag som liknar Västerstads Sätes Gård Aktiebolag i Skåne län. Hörby är verksamma för att främja företagandet i kommunen.

Västerstads Sätes Gård Aktiebolag är registrerat F-skatt och har varit det sedan 2001-01-29 och det finns flera bolag som är det i Skåne län.

Sedan 2001-01-08 så har Västerstads Sätes Gård Aktiebolag varit registrerat och sedan 2001-01-29 så har företaget varit momsregistrerat. Idag är Västerstads Sätes Gård Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns fler företag som är det i Hörby.

Vill man komma i kontakt med Västerstads Sätes Gård Aktiebolag så kan man gör det genom att posta ett brev till N. Promenaden 3 A, 222 40, Lund. Vi ni istället prata med Västerstads Sätes Gård Aktiebolag så kan ni göra det på 0415-40044.

Bolaget skall bedriva: * konsultverksamhet inom inredningens område * konsultverksamhet inom ombyggnad av äldre hus med gamla byggnadsmetoder * konservatorisk restaurering av byggnader, inventarier och arkitekturbundet måleri * utbildningsverksamhet inom äldre byggnadsteknik samt därmed förenliga verksamheter.

De som idag har ett visst ansvar för företaget är idag Schmidt, Gudrun Renate som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot, Schmidt Meissner, Bo-Erland Ernst som är född 1984 och har titeln Suppleant, Hansson, Mona Ingela som är född 1958 och har titeln Revisor, SET Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas av styrelsen .

Västerstads Sätes Gård Aktiebolag har 556602-0953 som sitt organisationsnummer.