Svensk Metallteknik Industri AB

Skåne län

Information

I Skåne län så finns Svensk Metallteknik Industri AB. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som verksamheten ligger i är Hörby här finns det många olika Aktiebolag. Svensk Metallteknik Industri AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Skåne län. Hörby jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Skåne län gör att bolag trivs där.

Svensk Metallteknik Industri AB är ej momsregistretat och har organisationsnummer 556582-4678.

Vill man komma i kontakt med verksamheten så kan man nå dem via telefon: 0413-21830 alternativt besöka eller skicka post till Svensk Metallteknik Industri AB på följande adress Bruksv. 7D, 243 35, Höör.

Svensk Metallteknik Industri AB är idag Privat, ej börsnoterat och är inte registrerat för F-skatt.

I Svensk Metallteknik Industri AB så sitter följande personer i styrelsen: Svärd, Lars Kristian som är född 1978 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande , , Svärd, Lars-Håkan som är född 1948 och har titeln Suppleant , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall utföra metallegoarbeten ävensom idka därmed förenlig verksamhet.