Nygatans Fastighets AB

Skåne län

Information

Bolaget skall bedriva handel med fastigheter, äga och förvalta fastigheter samt bedriva därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Nygatans Fastighets AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Hörby så är Nygatans Fastighets AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Hörby arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Hörby och i Skåne län. Redan 1999-12-08 så skapades Nygatans Fastighets AB och företaget är har F-skattsedel Nygatans Fastighets AB har haft det sedan 2006-10-05.

Nygatans Fastighets AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2006-10-05

556581-4372 är organisationsnummret för företaget som finns i Hörby.

Just nu är Nygatans Fastighets AB Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med Nygatans Fastighets AB så går det att nå dem via telefon på 0431-22020 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Nygatans Fastighets AB är Olofsson, Carl Axel Göran som är född 1960 och har titeln VD, Olofsson, Carl Axel Göran som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot, Olofsson, Mari Katarina som är född 1960 och har titeln Suppleant, Ottosson, Michael Peter som är född 1959 och har titeln Revisor, Revisorsringen Eslöv Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .