EuroTig AB

Skåne län

Information

EuroTig AB hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Hörby som är den kommunen där EuroTig AB finns. I Hörby så finns det många olika Aktiebolag och i Skåne län så finns det ännu fler Aktiebolag. EuroTig AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket EuroTig AB har haft sedan 2000-01-27. EuroTig AB har funnits sedan och 2000-01-27 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till EuroTig AB så kan ni göra det genom att skicka er post till S:t Olofsg. 10, 242 30, Hörby men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 0415-17925.

Hörby arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler bolag.

Idag är EuroTig AB Privat, ej börsnoterat.

EuroTig AB har idag 556581-3747 som sitt organisationummer.

Firman tecknas var för sig av -Malison, Björn Gunnar Håkan -Malison, Prayong är den som för stunden ansvarar för EuroTig AB

Bolaget skall bedriva service av processmaskiner och svetsningsarbeten inom livsmedelsindustrin samt därmed förenlig verksamhet.

I EuroTig AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Malison, Björn Gunnar Håkan som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot, Malison, Prayong som är född 1970 och har titeln Suppleant, Christensen, Lennart Bruno Dahl som är född 1956 och har titeln Revisor, Brunos Revision och Konsult Firma som är född och har titeln Revisor, .