Mäster Bygg Andersson AB

Skåne län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Hörby och Mäster Bygg Andersson AB är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Mäster Bygg Andersson AB är ett av dem. Statusen för Mäster Bygg Andersson AB är att Bolaget är aktivt.

Mäster Bygg Andersson AB är ett Aktiebolag och skapades 1999-06-02. Det finns flera olika verksamheter i Skåne län som är ett stort län. Hörby där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Mäster Bygg Andersson AB ska trivas.

Mäster Bygg Andersson AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2000-01-01. I Hörby så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva byggnads- och renoveringsarbete och därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Mäster Bygg Andersson AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2000-01-01.

Idag är Mäster Bygg Andersson AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Hörby.

Vill man komma i kontakt med Mäster Bygg Andersson AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 070-5245781.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Mäster Bygg Andersson AB är Andersson, Bengt Kenneth som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Andersson, Eva Marie Ingela som är född 1964 och har titeln Suppleant, Kronblad, Jens Åke Ragnar som är född 1954 och har titeln Revisor, .

Mäster Bygg Andersson AB har 556571-8227 som sitt organisationsnummer.