Svantesson East Trading AB

Skåne län

Information

Bolaget skall bedriva import, export och handel med trävaror, byggvaror, jordbruksprodukter och råvaror samt skogsentreprenad ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Svantesson East Trading AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Hörby så är Svantesson East Trading AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Hörby arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Hörby och i Skåne län. Redan 1998-09-17 så skapades Svantesson East Trading AB och bolaget är har ej F-skattsedel.

Svantesson East Trading AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1999-01-01

556560-2744 är organisationsnummret för bolaget som finns i Hörby.

Just nu är Svantesson East Trading AB Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med Svantesson East Trading AB så går det att nå dem via telefon på 0414-12630 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Följande personer är på något sätt aktiva inom Svantesson East Trading AB är Svantesson, Sven Olof som är född 1940 och har titeln Ordinarie ledamot, Svantesson, Erika Else Maria som är född 1975 och har titeln Suppleant, Jonzon, Nils Peter som är född 1953 och har titeln Revisor, Revisor Peter Jonzon AB som är född och har titeln Revisor, .