Hjalmarssons Rör & Fastighetsservice i Ludvigsborg AB

Skåne län

Information

556556-2948 är organisationsnummer för bolaget Hjalmarssons Rör & Fastighetsservice i Ludvigsborg AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Hjalmarssons Rör & Fastighetsservice i Ludvigsborg AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Hörby som är den kommunen som Hjalmarssons Rör & Fastighetsservice i Ludvigsborg AB finns i.

Hjalmarssons Rör & Fastighetsservice i Ludvigsborg AB har varit registrerat sedan 1998-05-20 och det finns flera bolag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1998-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Hjalmarssons Rör & Fastighetsservice i Ludvigsborg AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1998-01-01.

Hjalmarssons Rör & Fastighetsservice i Ludvigsborg AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Hörby som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Hjalmarssons Rör & Fastighetsservice i Ludvigsborg AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Vill ni komma i kontakt med Hjalmarssons Rör & Fastighetsservice i Ludvigsborg AB så kan ni göra det på telefon genom 0415-51194 eller genom brev på följande adress:
Ludvigsborg Kvarndammsv. 12, 243 94, Höör

Bolaget skall bedriva installationer av VVS och mindre byggnads- arbeten samt därmed jämförlig verksamhet och bedriva motor och sportverksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Hjalmarssons Rör & Fastighetsservice i Ludvigsborg AB och det är