Ringsjöns Växthus Aktiebolag

Skåne län

Information

Ringsjöns Växthus Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Hörby. Det är nämligen den kommunen som Ringsjöns Växthus Aktiebolag finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Ringsjöns Växthus Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 1998-01-01.

Ringsjöns Växthus Aktiebolag som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 1997-12-29. Men sedan 1998-01-01 så har Ringsjöns Växthus Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Fogdarp 416, 242 93, Hörby. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Ringsjöns Växthus Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0413-33496.

Hörby arbetar för att verksamheter som Ringsjöns Växthus Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Ringsjöns Växthus Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Skåne län.

Bolaget skall bedriva försäljning av blommor och grönsaker i parti och minut och därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Ringsjöns Växthus Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Ringsjöns Växthus Aktiebolag och det är följande personer, Cutic, Lidija som är född 1974 och har titeln Ordinarie ledamot, Cutic, Sibirka som är född 1951 och har titeln Suppleant, Johansson, Bodil Ingegerd som är född 1956 och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Ringsjöns Växthus Aktiebolag är 556550-8107.