Tandläkare Stig-Erik Tötterström AB

Skåne län

Information

Tandläkare Stig-Erik Tötterström AB hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Hörby som är den kommunen där Tandläkare Stig-Erik Tötterström AB finns. I Hörby så finns det många olika Aktiebolag och i Skåne län så finns det ännu fler Aktiebolag. Tandläkare Stig-Erik Tötterström AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket Tandläkare Stig-Erik Tötterström AB har haft sedan 1997-01-01. Tandläkare Stig-Erik Tötterström AB har funnits sedan .

Vill ni skicka post till Tandläkare Stig-Erik Tötterström AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Kristianstadsv. 36, 242 34, Hörby men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 0415-10048.

Hörby arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler företag.

Idag är Tandläkare Stig-Erik Tötterström AB Privat, ej börsnoterat.

Tandläkare Stig-Erik Tötterström AB har idag 556540-3101 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Tötterström, Anita Kristina Birgitta -Tötterström, Stig-Erik Torsten är den som för stunden ansvarar för Tandläkare Stig-Erik Tötterström AB

Bolaget skall idka tandhälsovård samt annan därmed förenlig verksamhet.

I Tandläkare Stig-Erik Tötterström AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Tötterström, Stig-Erik Torsten som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, Tötterström, Anita Kristina Birgitta som är född 1946 och har titeln Suppleant, Andersson, Björn Thomas som är född 1965 och har titeln Revisor, B.A.Rev AB som är född och har titeln Revisor, .