Palar Restaurang AB

Skåne län

Information

556509-1468 är organisationsnummer för bolaget Palar Restaurang AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Palar Restaurang AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Hörby som är den kommunen som Palar Restaurang AB finns i.

Palar Restaurang AB har varit registrerat sedan 1995-02-06 och det finns flera bolag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är inaktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Palar Restaurang AB så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Palar Restaurang AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Hörby som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Palar Restaurang AB är följande:
Firman tecknas ensam av -likvidatorn

Vill ni komma i kontakt med Palar Restaurang AB så kan ni göra det på telefon genom 0415-40001 eller genom brev på följande adress:

Bolaget skall bedriva restaurangrörelse samt konferensverksamhet ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Palar Restaurang AB och det är Myrgren, Erik Torgny Mattias som är född 1946 och har titeln Likvidator, Tjärnehov, Bo Lars Olav som är född 1949 och har titeln Revisor, Treab Revision AB som är född och har titeln Revisor,