Automatic Data Control & Technics i Hörby Aktiebolag

Skåne län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Hörby och Automatic Data Control & Technics i Hörby Aktiebolag är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Automatic Data Control & Technics i Hörby Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Automatic Data Control & Technics i Hörby Aktiebolag är att Bolaget är inaktivt.

Automatic Data Control & Technics i Hörby Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1995-01-17. Det finns flera olika verksamheter i Skåne län som är ett stort län. Hörby där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Automatic Data Control & Technics i Hörby Aktiebolag ska trivas.

I Hörby så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bestå av att marknadsföra tekniska konstruktioner för automatisk datakontroll till svenska företag inom tillverkande industri och dess distributionsled för att minska ledtiderna och öka effektiviteten i produktion och distribution.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Automatic Data Control & Technics i Hörby Aktiebolag inte är momsregistrerat.

Idag är Automatic Data Control & Technics i Hörby Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Hörby.

Vill man komma i kontakt med Automatic Data Control & Technics i Hörby Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0415-12020.

Firman tecknas av styrelseledamoten och suppleanten var för sig..

De som är på något sätt har med Automatic Data Control & Technics i Hörby Aktiebolag är Persson, Jan-Erik Bertil som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot, Persson, Astrid Eva Jeannette som är född 1952 och har titeln Suppleant, Rylander, Bengt Håkan som är född 1957 och har titeln Revisor, SET Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .

Automatic Data Control & Technics i Hörby Aktiebolag har 556502-2638 som sitt organisationsnummer.