Elektor Logistics Aktiebolag

Skåne län

Information

Bolaget skall bedriva tjänsteproduktion avseende material- administration och materialhantering, såsom inköp och försäljning, fakturering, lagerstyrning samt stuteri och därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Elektor Logistics Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Hörby så är Elektor Logistics Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Hörby arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Hörby och i Skåne län. Redan 1994-12-16 så skapades Elektor Logistics Aktiebolag och företaget är har F-skattsedel Elektor Logistics Aktiebolag har haft det sedan 1996-01-01.

Elektor Logistics Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1995-01-01

556499-5396 är organisationsnummret för företaget som finns i Hörby.

Just nu är Elektor Logistics Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med Elektor Logistics Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 0415-22095 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -Olofsson Rosenberg, Eva Marie -Olofsson, Bengt Arne Albert

Följande personer är på något sätt aktiva inom Elektor Logistics Aktiebolag är Olofsson, Bengt Arne Albert som är född 1957 och har titeln VD, Olofsson, Bengt Arne Albert som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot, Olofsson Rosenberg, Eva Marie som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Rosenberg, Bengt Rudolf som är född 1928 och har titeln Suppleant, Persson, Lars-Olof Magnus som är född 1957 och har titeln Revisor, Tönnerviks Horwath Revision Skåne AB som är född och har titeln Revisor.