Blomsterboden i Hörby Aktiebolag

Skåne län

Information

Blomsterboden i Hörby Aktiebolag hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Hörby som är den kommunen där Blomsterboden i Hörby Aktiebolag finns. I Hörby så finns det många olika Aktiebolag och i Skåne län så finns det ännu fler Aktiebolag. Blomsterboden i Hörby Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket Blomsterboden i Hörby Aktiebolag har haft sedan 1994-01-01. Blomsterboden i Hörby Aktiebolag har funnits sedan och 1994-01-01 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Blomsterboden i Hörby Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Nya Torg 2, 242 31, Hörby men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 0415-14760.

Hörby arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler företag.

Idag är Blomsterboden i Hörby Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Blomsterboden i Hörby Aktiebolag har idag 556479-4807 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Blomsterboden i Hörby Aktiebolag

Bolaget skall driva handel med blommor, presentartiklar och fritidsartiklar samt därmed förenlig verksamhet.

I Blomsterboden i Hörby Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Nilsson, Siv Gun-Britt som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot, Nilsson, Åsa Cecilia som är född och har titeln Suppleant,Bosatt utomlands inom EES, Lindstedt, Ingrid Ulrika som är född 1966 och har titeln Revisor, Ulf Kristiansson Revision AB som är född och har titeln Revisor, .