Bildelshuset Acku i Hörby Aktiebolag

Skåne län

Information

Bildelshuset Acku i Hörby Aktiebolag är en verksamhet som finns i Hörby. I Bildelshuset Acku i Hörby Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Andersson, Lena Ingalill som är född 1957 och har titeln VD, Andersson, Lena Ingalill som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot, Andersson, Mattias Johan Oskar som är född 1980 och har titeln Ordinarie ledamot, Sandström, Lars-Olof som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot, Kronblad, Jens Åke Ragnar som är född 1954 och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Bildelshuset Acku i Hörby Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Bildelshuset Acku i Hörby Aktiebolag på telefon 0415-311420.

Bolaget skall idka försäljning av däck, reservdelar, verktyg inom bilbranschen och bilverkstad samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är Bildelshuset Acku i Hörby Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Bildelshuset Acku i Hörby Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Skåne län och Hörby arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Bildelshuset Acku i Hörby Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1995-01-01 och Bildelshuset Acku i Hörby Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1994-01-01.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Bildelshuset Acku i Hörby Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas ensam av -Andersson, Lena Ingalill

Bildelshuset Acku i Hörby Aktiebolag har 556476-8397 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Skåne län.