Meal-House i Hörby Aktiebolag

Skåne län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Hörby och Meal-House i Hörby Aktiebolag är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Meal-House i Hörby Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Meal-House i Hörby Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Meal-House i Hörby Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1993-11-02. Det finns flera olika verksamheter i Skåne län som är ett stort län. Hörby där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Meal-House i Hörby Aktiebolag ska trivas.

I Hörby så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva restaurang- och cateringverksamhet, uthyrning av restaurangutrustning, konsulttjänster till restaurangbranschen, handel och förvaltning med värdepapper, äga och förvalta fastigheter ävensom idka därmed förenlig verksamhet samt idka uppfödning, tävling och handel med hästar.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Meal-House i Hörby Aktiebolag inte är momsregistrerat.

Idag är Meal-House i Hörby Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Hörby.

Vill man komma i kontakt med Meal-House i Hörby Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 046-938140.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Meal-House i Hörby Aktiebolag är Nilsson, Nils Olof som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot, Nilsson, Inga Ragnhild som är född 1946 och har titeln Suppleant, Schiller, Jan Axel Robert som är född 1953 och har titeln Revisor, Revisionsfirman Öresund Kommanditbolag som är född och har titeln Revisor, .

Meal-House i Hörby Aktiebolag har 556476-1731 som sitt organisationsnummer.