Gert Malms Livs i Hörby Aktiebolag

Skåne län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Hörby och Gert Malms Livs i Hörby Aktiebolag är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många bolag där och Gert Malms Livs i Hörby Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Gert Malms Livs i Hörby Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Gert Malms Livs i Hörby Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1993-08-09. Det finns flera olika bolag i Skåne län som är ett stort län. Hörby där bolaget finns i jobbar för att bolag som Gert Malms Livs i Hörby Aktiebolag ska trivas.

Gert Malms Livs i Hörby Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1995-01-01. I Hörby så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Föremålet för bolagets verksamhet är att bedriva uthyrning och inventarier företrädesvis för detaljhandel med livsmedel, köpa, sälja och förvalta värdepapper samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Gert Malms Livs i Hörby Aktiebolag inte är momsregistrerat.

Idag är Gert Malms Livs i Hörby Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Hörby.

Vill man komma i kontakt med Gert Malms Livs i Hörby Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0413-23204.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Malm, Gert Melker -Malm, Hjördis Vaima Johanna -Malm, Ulf Christer Melker.

De som är på något sätt har med Gert Malms Livs i Hörby Aktiebolag är Malm, Gert Melker som är född 1930 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Malm, Hjördis Vaima Johanna som är född 1932 och har titeln Ordinarie ledamot, Malm, Ulf Christer Melker som är född 1951 och har titeln Suppleant, Svensson, Mats Hugo som är född 1965 och har titeln Revisor, Olofsson, Eva Margaret som är född 1962 och har titeln Revisorssuppleant, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor.

Gert Malms Livs i Hörby Aktiebolag har 556470-7171 som sitt organisationsnummer.